Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, „o tânără de 18 ani, din localitatea bihoreană Ineu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum – carosabil umed, ploaie torențială.

Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de aceasta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, pe banda a doua, de o femeie de 30 de ani, din comuna Moisei, județul Maramureș”.

Căpitan ISU Crișana, Camelia Roșca, a declarat pentru Bihon.ro că la fața locului au fost mobilizate forțe impresionante: un echipaj de pompieri militari cu autospeciala de descarcerare grea, echipajul TIM Smurd Oradea și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

În urma impactului violent tânăra șoferiță, care se afla la volanul autoturismului Renault Clio, a decedat.

„La sosirea forțelor de intervenţie s-a constatat faptul că, una dintre victime, o tânără aflată la volanul unuia dintre autoturisme, decedase, iar pasagera din dreapta sa, în vârstă de 18 ani, era încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea tinerei, aflate în stare gravă, dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului, predând-o echipajelor medicale care au procedat la acordarea îngrijirilor necesare celor trei persoane rănite, transportându-le ulterior la spital”, a precizat căpitan ISU Crișana, Camelia Roșca.

În autoturismul BMW se aflau două persoane, un bărbat în vârstă de 76 de ani și șoferița, o femeie gravidă, în vârstă de 30 de ani.

Cele trei persoane rănite au fost asistate medical la fața locului, iar apoi au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea.